Waarom een vakantie met hond in Drenthe zo leuk is

Een vakantie met hond in Drenthe is altijd genieten.

Wie nog nooit een vakantie in Drenthe heeft geboekt, moet dat zeker eens doen! Nergens anders in Nederland is de natuur zo mooi en de flora en fauna zo bijzonder. Boek een huisje met hond Drenthe of een hotel met hond. Kijk bijvoorbeeld eens naar de mogelijkheden bij Fletcher

roompot honden welkom banner

Je kunt overal in Drenthe wandelen en komt op de heidevelden nog kudden schapen met schaapsherder tegen. Tel daarbij op de ruimte, hunebedden, bossen en leuke dorpjes en de optelsom is snel gemaakt. Drenthe is een een fantastische provincie voor een honden vakantie Nederland! Lees de tips over een honden vakantie Drenthe in deze blog.

Vrijstaand vakantiehuisje met hond in Drenthe huren

Omdat er in Drenthe zoveel ruimte en natuur is, is het niet moeilijk om in deze noordelijke provincie een vrijstaand huisje of bungalow te huren. Een vrijstaand is dan ook echt vrijstaand. Zelfs als je een honden bungalow huurt op een bospark in Drenthe kan je genieten van veel ruimte. Er zijn honden bungalows in Drenthe te huur die wel een tuin ter grootte van een voetbalveld hebben.

Vakantie met hond Drenthe - lopen met de hond

Heerlijke vakantiehuizen in Drenthe banner

Prachtige natuurhuisjes in Drenthe

Steeds meer mensen zoeken tijdens hun vakantie de natuur op. De natuur geeft ons inspiratie en rust. Gelukkig voor de honden bezitter zijn er in Drenthe tientallen natuurhuisjes te huur waar honden welkom zijn. Voor een vakantie met hond in Norg, Dwingeloo of Gasselte bijvoorbeeld. Ieder natuurhuisje Drenthe is uniek en vaal authentiek. Je kunt ook natuurhuisjes met omheinde tuin, ligbad of privé sauna in Drenthe huren. Voor de duurzame vakantieganger. Er zijn ook natuurhuisjes met zonnepanelen en ecologische huisjes in Drenthe te huur.

Een vakantie met hond in Drenthe is ook leuk voor kinderen

Voor kinderen is er van alles in Drenthe te doen. Je kunt een indoorspeeltuin in Drenthe bezoeken, een open lucht museum of pretpark. Er zijn ook avonturenparken in Drenthe met een educatief karakter. En natuurlijk kan je een familie bungalow op een bungalowpark met zwembad en speeltuin boeken. In veel van deze bungalows zijn 1 of 2 honden toegestaan. Met een vakantie met hond in Drenthe kan je alle kanten op. In een volgende blog wat tips om aan een goedkoop vakantiehuisje met hond te komen.


wandelen met 2 kleine kinderen

Europarcs met hond banner