Particulier vakantiehuis Drenthe met hond

Een particulier vakantiehuis Drenthe met hond boeken

Je kunt hier een particulier vakantiehuis in Drenthe met hond boeken. Drenthe is een ideale regio om met je hond op vakantie te gaan. Je kunt een afgelegen huis boeken maar ook kan je een huisje in Drenthe in een stad boeken. Ga voor een luxe particulier vakantiehuis met sauna of privé zwembad.

roompot honden welkom banner


Vakantie met hond Drenthe in een particulier vakantiehuis in het bos

Als je tot rust wilt komen tijdens je vakantie kan je een particulier vakantiehuis in het bos in Drenthe boeken. Samen met 1 of 2 honden kan je een mooie accommodatie in het bos huren. Maak mooie wandel- en fietstochten door de natuur van Drenthe en zorg voor een onvergetelijke vakantie.

ontdek de beste hondenbungalows banner


10 persoons particulier vakantiehuis Drenthe met hond

Je kunt een 10 persoons particulier vakantiehuis Drenthe met hond boeken. Mooie particuliere vakantiehuizen voor 10 personen in Drenthe. Je kunt met vrienden op vakantie naar Drenthe maar ook met familie kan je een mooie accommodatie in Drenthe boeken. Je huisdier kan mee naar alle verblijven die wij hier aanbieden.

Heerlijke vakantiehuizen in Drenthe banner


Particulier vakantiehuis Drenthe met hond voor 10 personen

Een particulier vakantiehuis met sauna in Drenthe

Luxe op vakantie? Ga voor een particulier vakantiehuis Drenthe met hond met een sauna bij het verblijf. Je kunt in een sauna heerlijk ontspannen na een lange dag of gewoon als je er even behoefte aan hebt. Ga voor een particulier vakantiehuis in Drenthe met sauna, omheinde tuin en open haard.


Particuliere boerderij in Drenthe met hond

Een boerderij huren als vakantiehuis is een unieke ervaring. Een boerderij heeft vaak een hele andere inrichting dan een normaal vakantiehuis wat je een leuke en nieuwe ervaring geeft als je op vakantie naar Drenthe gaat. Boek bijvoorbeeld een boerderij met een ligbad, houtkachel of speeltoestellen.


Particulier vakantiehuis Drenthe met hond met 5meerdere badkamers

Luxe op vakantie? Hier boek je een particulier vakantiehuis Drenthe met hond met 5 badkamers in je accommodatie. Meerdere badkamers in je vakantiehuis zorgt voor veel comfort. Ook heb je extra privacy als je meerdere badkamers in je vakantiehuis hebt. Ga voor een particulier vakantiehuis in Drenthe met 5 slaapkamers en 5 badkamers.


Vakantiepark met luxe badkamer

Luxe particuliere accommodatie in Drenthe met privé zwembad

Een luxe particuliere accommodatie in Drenthe met privé zwembad boek je hier. Je kunt gaan voor een vakantiehuis in Drenthe met privé binnenzwembad of voor een vakantiehuis met een privé buitenzwembad. Een binnenzwembad is lekkerder in de koude maanden maar een buitenzwembad is heerlijk in de warmere maanden.


Aan het water een particulier vakantiehuis Drenthe met hond Boeken

Je kunt een particulier vakantiehuis Drenthe met hond aan het water huren. Een vakantiehuis aan het water is heel erg relaxed. Je kunt een vakantiehuis aan het water met een aanlegsteiger boeken. Soms is het water bij je huis viswater, dan kan je lekker gaan vissen. Boek bijvoorbeeld een weekendje weg met hond Drenthe.


Goedkoop particulier vakantiehuis Drenthe met hond

Niet elke vakantie hoeft duur te zijn. Je kunt goedkoop een particulier vakantiehuis Drenthe met hond boeken. Zelfs goedkope accommodaties kunnen veel faciliteiten hebben zoals speeltoestellen, een vaatwasser en een ligbad. Ga met 1 of 2 honden op vakantie naar een goedkope accommodatie in Drenthe.


vakantieboerderij Drenthe met hond - hond in weiland

Last minute particulier vakantiehuis Drenthe met hond

Boek hier een last minute particulier vakantiehuis Drenthe met hond. Last minute op vakantie omdat er opeens goed weer aankomt? Ga voor een last minute accommodatie in Drenthe waar je je hond mee naartoe kunt nemen. Soms zijn last minute vakantiehuizen wat goedkoper dan wanneer je ver van tevoren boekt.


Toch een vakantiehuis in Drenthe op een vakantiepark

Wil je toch liever een vakantiehuis op een vakantiepark boeken? Bekijk onze vakantiehuizen in Drenthe op een vakantiepark. Bij Landal-Greenparks of Center Parcs boek je mooie vakantiehuizen. Ga bijvoorbeeld voor een bungalow in Drenthe waar je 2 honden mee naartoe kunt nemen.


Europarcs met hond banner