Midweek Drenthe met hond

Een midweek met hond Drenthe.

Op vakantie naar Drenthe? Boek een midweek Drenthe met hond met 2, 4, 6 of 8 personen. Huur een chalet, bungalow of landhuis in de natuur van Drenthe. In al onze accommodaties is minimaal 1 huisdier welkom, maar in sommige huisjes zijn 2, 3 of 4 huisdieren toegestaan. Als je een midweekje weg wilt kan je kiezen voor een particulier vakantiehuis Drenthe of een vakantiehuis op een vakantiepark in Drenthe. Wordt er opeens goed weer voorspeld? Boek dan een last minute midweek Drenthe met hond.

roompot honden welkom banner

Midweek Drenthe met hond op een vakantiepark.

Als je een midweek weg wilt naar Drenthe kan je kiezen voor een accommodatie op een vakantiepark. Boek een midweek Drenthe met hond op een vakantiepark in bijvoorbeeld Hooghalen, Aalden, Ruinen of Diever. Je kunt kiezen voor een midweek Drenthe met hond bij Roompot, Landal-Greenparks of een kleinschalig vakantiepark. Ga voor een luxe vakantiehuis met sauna, omheinde tuin en ligbad. Er is vaak een zwembad bij grotere vakantieparken. Soms ook een subtropisch zwemparadijs met meerdere waterglijbanen.

ontdek de beste hondenbungalows banner

Vakantiehuis met bubbelbad in Drenthe.

Vind hier een vakantiehuis met bubbelbad in Drenthe. Als je op vakantie naar Drenthe gaat kan een bubbelbad natuurlijk niet ontbreken. Wij hebben een groot aanbod vakantiehuizen in Drenthe met een bubbelbad. Boek een luxe bungalow met bubbelbad voor 2 of 4 personen. Je kan ook een huisje met omheinde tuin huren, voor meer privacy. Een midweek Drenthe met hond en met bubbelbad huur je in de natuur. Je kunt prachtige wandelingen maken met je hond in de bossen van Drenthe.

Midweek Drenthe met hond

Heerlijke vakantiehuizen in Drenthe banner

Romantisch midweek weg naar Drenthe met hond.

Met z’n 2en op vakantie? Boek een romantisch midweekje weg naar Drenthe met hond. Ontspan heerlijk met een wijntje bij de open haard of maak mooie wandelingen door Drenthe. Er zijn ook veel leuke plaatsjes die je kan bezoeken zoals Exloo, Meppel of Dwingeloo. Ga voor een romantisch natuurhuisje met jacuzzi, sauna en ligbad. Ook last minute romantische vakantiehuisjes in Drenthe.

Midweek Drenthe met hond in een bungalow.

In Drenthe zijn veel bungalows te vinden. Je kunt een midweek naar Drenthe in een bungalow. Boek een hondenbungalow met omheinde tuin waar 2 of 3 honden welkom zijn. Je kunt kiezen voor een particuliere bungalow in Drenthe of voor een bungalow op een vakantiepark. Particuliere bungalows zijn vaak iets goedkoper. Ook als je een bungalow in het laagseizoen huurt is deze vaak goedkoper. De mooiste bungalows met vaatwasser, magnetron en houtkachel vind je hier.

Toch een weekendje weg Drenthe met hond.

Alles al volgeboekt of toch liever geen midweekje weg? Je kan altijd nog kiezen voor een weekendje weg met hond Drenthe. Ga een weekendje weg met hond in een natuurhuisje. Een weekendje weg naar Drenthe voor 4, 6 of 8 personen vind je hier, maar je kan ook een weekendje weg in een groot vakantiehuis huren voor 16, 20 of 30 personen. Ga voor een luxe weekendje weg in Drenthedoor een accommodatie te huren met 3, 4, 5 of 6 badkamers. Luxe badkamers met een bubbelbad of ligbad.


Midweek Drenthe met hond - In de natuur

Midweek Drenthe met 2 honden.

Hier vind je ook vakantiehuizen in Drenthe waar 2 honden welkom zijn. Een midweekje Drenthe in een accommodatie waar 2 huisdieren toegestaan zijn. Boek bijvoorbeeld een hondenbungalow met hondenmand. Je kunt ook een vakantiehuis Drenthe direct aan het water huren met aanlegsteiger. Je kan dan vissen of een stukje varen en je hond mag vaak zwemmen in het water. Boek een midweek Drenthe met 2 honden voor in de herfstvakantie, kerstvakantie of meivakantie. Een goedkoop vakantiehuis Drenthe waar 2 huisdieren welkom zijn kan je ook hier vinden. De mooiste huisjes met 2 honden huur je onder andere in Ees, Amen, Vledder of Wateren.

Europarcs met hond banner