Vakantie hond Drenthe, honden welkom.

Boek een vakantie hond Drenthe, in deze provincie zijn alle honden welkom!

Waarom een vakantie hond Drenthe een goed idee is. Niet alleen omdat je er de mooiste bossen en hondenbungalows van Nederland vindt. Je kunt ook een hotel met hond in Drenthe boeken.

roompot honden welkom banner

Omdat de meeste vakantiehuizen Drenthe een omheinde tuin hebben

Een vakantie hond Drenthe is pas geslaagd als de hond het ook naar zijn zin heeft.
In onze vakantiehuisjes met omheinde tuin in Drenthe, zijn honden echt welkom. De huisjes in Drenthe hebben niet alleen een omheinde tuin, ze liggen ook op de mooiste plekjes. Vaak loop je vanuit je vakantiehuisje zo de bossen in of heidevelden op. In Drenthe vind je veel boswachterijen en natuurgebieden. Je kunt een vakantie Drenthe met hond bijvoorbeeld boeken in huisjes in de omgeving van boswachterij Dwingeloo, Exloo of Ruinen. Ook vind je honden losloop gebieden in Drenthe en honden bungalows van Landal GreenParks. Die hebben altijd wel aanbiedingen. In deze vakantiehuisjes met hond Drenthe zijn 1, 2, 3 of 4 honden toegestaan.

ontdek de beste hondenbungalows banner

Vakantie hond Drenthe en natuurhuisje huren

Als je van de natuur houdt en geen zin hebt in een vakantie Drenthe op een druk vakantiepark, is het huren van een natuurhuisje Drenthe een goed idee. Natuurhuisjes liggen altijd op bijzonder mooie plekjes en vaak in de omgeving van natuurgebieden. Je kunt bijvoorbeeld in Drenthe een natuurhuisje met hond in Ruinen, Diever of Norg huren. Deze huisjes liggen aan de rand van bossen en in de omgeving van Nationale Parken zoals het Drents Friese Wold. Je kunt een honden vakantie Drenthe met 2, 4 of 6 personen en in zo een natuurhuisje verblijven maar er zij ook grote vakantiehuizen in Drenthe te huur die midden in de natuur zoals bossen en heidevelden liggen. Ieder natuurhuisje is uniek. Dat maakt een vakantie met hond in Drenthe zo bijzonder!

vakantie hond Drenthe honden welkom - fietsen met hond

Heerlijke vakantiehuizen in Drenthe banner

Honden vakantie Drenthe en honden bungalow bij Landal GreenParks boeken

Een vakantie met hond in Drenthe wordt extra plezierig als je met je hond in een honden bungalow van Landal GreenParks verblijft. Op de huisdiervriendelijke bungalowparken van Landal in Drenthe en heel Nederland vind je vakantiebungalows die specifiek bedoeld zijn voor een vakantie met honden. Als je een hondenbungalow Drenthe bij Landal huurt, betekent dat een hondenbungalow Drenthe met omheinde tuin, honden mand, bench en honden douche! Je kunt jezelf en je hond geen groter plezier doen dan een vakantie met hond Drenthe te boeken bij Landal. De bungalow zijn ruim, comfortabel en je kunt ook een wellness bungalow met hond bij Landal boeken.

Een vakantiehuisje Drenthe met sauna of jacuzzi huren

Je kunt voor een vakantie hond Drenthe, ook kiezen voor een wellness accommodatie. Drenthe is niet alleen de provincie van uitgestrekte bossen, hunebedden en heidevelden. Een vakantie Drenthe betekent ook dat je kunt kiezen voor een vakantiehuisje met wellness. huur bijvoorbeeld een hondenbungalow met sauna bij Landal of een vakantiehuisje Drenthe met hottub of jacuzzi in de tuin. Je kunt zo heerlijk relaxen. Ook aantrekkelijk als je een wellness weekendje in Drenthe wilt boeken.


Een hotel met hond in Drenthe boeken?

De mooiste honden hotels van Nederland vind je zeker in Drenthe. Veel van deze honden hotels liggen midden in de bossen. Maar ook in Gelderland, Overijssel en andere provincies vind je leuke hotels waar honden welkom zijn.
Vind hier de leukste honden hotels van Nederland.

luxe hotelkamer

Last minute vakantie Drenthe met hond boeken

Een goedkope vakantie hond Drenthe boeken? Steeds vaker worden vakantiehuisje Drenthe als last minute aanbiedingen gepresenteerd. Last minute betekent dat je kort voor vertrek nog zo een vakantiewoning Drenthe met omheinde tuin kunt huren. Er worden ook natuurhuisjes in Drenthe als last minute aangeboden en honden bungalows Landal. Daarnaast heb je een aantal last minute bungalowparken in Drenthe met aanbiedingen. Voor een goedkope vakantie met hond in Drenthe, boek je een last minute. In last minute bungalows en honden vakantiehuisjes Drenthe zijn honden vaak welkom.

Altijd aanbiedingen op deze website

Je kunt op deze website zien welke aanbiedingen er zijn, ook als je morgen of overmorgen een last minute vakantiehuis Drenthe met hond wilt boeken. En natuurlijk kan je ook een huisje in het bos bij ons huren.
Boek nu je last minute vakantie Drenthe, honden zijn echt welkom. Een vakantie met hond Drenthe is altijd leuk!

Weekendje weg met hond Drenthe?

De honden bungalows van Landal in Drenthe zijn ook super geschikt om er een weekendje met hond te boeken. Zoals in het Drents-Friese Wold.
Ook de natuurhuisjes in Drenthe zijn vaak beschikbaar voor een lang weekend weg met hond, midweek of andere periode. Soms is het ook mogelijk een last minute weekendje Drenthe te boeken. Je kunt zo een weekend huisjes in Drenthe vaak contactloos boeken. Dat maakt een vakantie of weekend met hond zeker veiliger en aantrekkelijker. Hier vind je meer informatie voor een weekendje weg met de hond in Drenthe.

Tips voor vakantie met hond Drenthe

Wie kiest voor een honden vakantie Drenthe en in Limburg, Vlaanderen, Brabant of Zeeland woont, heeft rekening te houden met relatief lange reistijden. Met de auto van Maastricht naar Assen rijden bijvoorbeeld,kan al gauw een 3 uur duren. Omdat de hond onderweg even uitgelaten moet worden en moet rusten, zal de reistijd al snel kunnen oplopen tot 4 uur. Omdat honden ook wagenziek kunnen worden, kan je daar tabletjes voor kopen. Laat je hond tijdens de autorit ook drinken of stop even onderweg. Ga niet rijden als het erg warm is want honden transpireren nauwelijks en krijgen het dan heel zwaar.


Goede voorbereiding

Neem, ook tijdens een korte vakantie in Nederland de medische gegevens over je hond mee en zijn paspoort. Zoek een adres op van een dierenartsen praktijk in de omgeving van je vakantiehuis. Honden kunnen net zoals mensen ziek worden en zijn soms stress gevoelig. Een goede voorbereiding is ook bij een vakantie met hond “het halve werk”! Wij hopen dat je van een heerlijke vakantie hond Drenthe kunt genieten.


hond in de natuur

Europarcs met hond banner