Boek hier een vakantieboerderij Drenthe met de hond

Wie een vakantie met de hond in Drenthe wil boeken en over een accommodatie met veel ruimte en maximale vrijheid wil beschikken, boekt een vakantieboerderij Drenthe met hond.

roompot honden welkom banner

In het algemeen kun je stellen dat vakantieboerderijen in Drenthe en heel Nederland ruim zijn en vaak landelijk gelegen zijn. Ze liggen vaak in het groen en zijn de perfecte accommodatie voor een vakantie met huisdier.

Vakantieboerderij Drenthe voor 4, 6, 8 of 10 personen huren

Vakantieboerderijen in Drenthe zijn meestal bedoeld voor grote groepen. Gelukkig is het ook mogelijk een vakantieboerderij met hond in Drenthe voor 4 tot 10 personen te huren. Ook voor groepen van 12, 14 of 16 personen zijn er goedkope vakantieboerderijen in Drenthe, Friesland en Groningen beschikbaar waar de hond welkom is. Er zijn ook boerderijen in Drenthe te huur met een eigen paardenstalling. Voor een vakantie Drenthe met je eigen paard of “huur paard”.

vakantieboerderij Drenthe met hond

Heerlijke vakantiehuizen in Drenthe banner

Hoeveel honden zijn er welkom in je vakantieboerderij Drenthe?

Als je een vakantie met 2, 3, 4 of 5 honden in Drenthe wilt boeken, is de kans groot dat de meest geschikte accommodatie een vakantieboerderij in Drenthe met hond is. In de meeste honden vakantiehuisjes in Nederland worden maar 1 of 2 honden toegelaten. Een vakantie met 4 of 5 honden is echter wel in Drenthe mogelijk. Je kunt bij ons een huisdiervriendelijke accommodatie Drenthe huren waar tot 6 honden welkom zijn. Denk naast een vakantieboerderij ook aan een vakantiehuis Drenthe of chalet met hond.

Huisje aan het water in Drenthe huren

Drenthe is niet de meest waterrijke provincie van Nederland, toch is het mogelijk een vakantieboerderij of vakantiehuis aan het water te huren. Een vakantie aan de rand van een plas of watergebied geeft, zeker met een hond, een apart vakantiegevoel. Met je hond op vakantie gaan betekent “vrijheid”. Een vakantieverblijf aan het water, vergroot dat vakantiegevoel nog een keer. Een vakantieboerderij in de bossen van Drenthe huren, is zeker geen slecht idee. Een vakantie met hond Drenthe en verblijven aan De Drentse Aa zeker ook niet.

huisje aan het water Drenthe

Europarcs met hond banner