Last minute vakantie met hond Drenthe

Boek hier een last minute vakantiehuis in Drenthe met hond.


Wilt u last minute toch nog een vakantiehuis huren? Vind hier last minute aanbiedingen van huisjes in Drenthe waar je hond welkom is. Last minute vakantiehuizen hebben vaak korting en zijn dus goedkoper dan accommodaties die je ver van tevoren boekt. Een last minute vakantie met hond Drenthe boek je bijvoorbeeld bij Natuurhuisje, Landal-Greenparks of Roompot.

roompot honden welkom banner

Je kunt gaan voor een luxe vakantiehuis in Drenthe met bubbelbad, sauna of open haard, maar ook kan je kiezen voor een goedkoper vakantiehuis in Drenthe voor met je hond met vaatwasser en een tuin.

Last minute met je hond naar Drenthe.

Drenthe heeft veel mooie natuurgebieden waar je kan wandelen en fietstochten kan maken. Ga samen met je partner naar een romantisch 2 persoons vakantiehuisje met bubbelbad, en ga overdag mooie wandelingen maken samen met je huisdier. Let op, als je last minute een vakantiehuis wilt boeken is er wel vaak minder aanbod dan wanneer je een vakantiehuisje ver van tevoren boekt. Ga bijvoorbeeld voor een last minute vakantie met hond Drenthe voor 2, 4, 6 of 8 personen.

ontdek de beste hondenbungalows banner

last minute vakantie met hond Drenthe - fietsen in de natuur

Last minute vakantie met hond Drenthe op een vakantiepark.

Als je naar Drenthe op vakantie gaat heb je 2 opties. Je kunt gaan voor een particulier vakantiehuis in Drenthe maar je kunt ook kiezen om een accommodatie op een vakantiepark te boeken. Een vakantiepark heeft ten opzichte van een particulier huisje meer faciliteiten. Zo zijn er bijna altijd speeltuinen op een vakantiepark voor de kinderen, en vaak zit er een restaurant en een kleine supermarkt op het park. Ook is er meestal een zwembad te vinden op het vakantiepark, sommige parken hebben zelfs een subtropisch zwemparadijs! Een last minute vakantie met hond Drenthe op een vakantiepark boek je hier.

Heerlijke vakantiehuizen in Drenthe banner

Particulier vakantiehuis Drenthe.

Je kunt er ook voor kiezen om een particulier vakantiehuis last minute te boeken. Een particulier vakantiehuis is vaak iets goedkoper dan een vakantiehuis op een vakantiepark. Als je van rust houdt is een particuliere accommodatie vaak ideaal, meestal ligt je accommodatie best wel afgelegen en vaak zit je huisje midden in de natuur. Stap dus meteen de bossen in als je naar buiten loopt! Een last minute vakantie met hond Drenthe in een particulier vakantiehuis met sauna, houtkachel of terras vind je hier.


Last minute huisje op een bungalowpark in Drenthe.

In Drenthe liggen een aantal mooie bungalowparken. Je kunt daarom kiezen om een last minute bungalow in Drenthe te boeken. Ga voor een normale bungalow of een hondenbungalow. Een hondenbungalow heeft vaak extra faciliteiten voor je hond zoals een hondenmand. Boek bijvoorbeeld een bungalow in Aalden, Ees, Norg of Wateren. Een last minute vakantie met hond Drenthe in een bungalow is nog goedkoper als je hem voor in het laagseizoen boekt.


last minute vakantie met hond Drenthe - hunebedden

Midweek weg naar Drenthe last minute.

Is een weekendje weg te kort? Ga dan last minute een midweek weg naar Drenthe. Een last minute midweek weg met 4, 6 of 8 personen. Je kunt bijvoorbeeld een midweek weg naar een vakantiepark van Roompot of Landal-Greenparks. Neem een natuurhuisje in Drenthe of ga voor een landhuis of boerderij. Je kunt ook met een grote groep een midweek naar Drenthe boeken, alleen als je dit last minute doet is er meestal heel weinig aanbod beschikbaar. Een last minute vakantie met hond Drenthe voor een midweek of weekendje.

Last minute vakantie met hond Drenthe met sauna in je vakantiehuis.

Als je een huisje in Drenthe boekt kan een sauna natuurlijk niet ontbreken. Huur een vakantiehuisje in Drenthe met een infraroodsauna of Finse sauna in je verblijf. Huur bijvoorbeeld een vakantieverblijf in Drenthe aan het water met een sauna en bubbelbad. Ook kan je een huisje met sauna midden in de natuur boeken. Neem 1 of 2 huisdieren mee naar je vakantiehuis en ga zelf lekker in de sauna na een lange dag om bij te komen.


Europarcs met hond banner